1 palette, 2 udseende: Youngblood Cosmetics Perfect Pair Mineral Eyeshadow Duo

Jeg kan godt lide Eyeshadow Duos, da de slippe af med guesswork samt gøre det nemt at regne ud, hvilke skygger går godt sammen.

Youngblood Cosmetics er et nyt mærke til mig, såvel som da jeg lige for nylig forsøgte deres produkter for første gang, var jeg virkelig imponeret over deres øjenskygge duoer, især Youngblood Cosmetics Perfekte Pair Mineral Eyeshadow Duos i Wish og Charismatisk.

REKLAME

Ønsket har en mørk kongeblå shimmery øjenskygge såvel som en lysere lavendel / grå, mens karismatiske har en chokoladebrun øjenskygge samt en shimmery peachy pink.

Jeg tror, ​​at begge er virkelig smukke, men karismatisk taler til min sjæl. Det er helt min type øjenskygge, da farverne er subtile, men ligeledes lidt sparkly.

Youngblood Cosmetics Perfect Pair Mineral Eyeshadow Duo i Wish (L) såvel som karismatisk (R)
Youngblood Cosmetics Perfect Pair Mineral Eyeshadow Duo Patches of Charismatic (to første) såvel som ønske (anden to)

Til forretter er disse skygger ekstremt pigmenteret, men stadig glat såvel som blendable. Strukturen minder mig om en stor del af Kat von d eyeshadows. De er noget pulverformige, når de rives, men jeg oplever ikke nogen form for messiness eller eftervirkninger, når de anvendes.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg kan godt lide udseendet såvel som følelsen af ​​karismatisk så meget, at jeg besluttede at prøve to forskellige øjenskygge udseende med det. For det allerførste udseende brugte jeg den lettere skygge omkring mine låg, såvel som da buffede jeg let den mørkebrune skygge i de ydre hjørner.

Så for mit andet udseende gjorde jeg grundlæggende omvendt. Jeg klappede den mørkebrune øjenskygge omkring mit låg, og brugte derefter den pinky farve til at blande kanterne ud. Jeg har ligeledes brugt en blyant ren til at anvende den mørkebrune øjenskygge til min nedre lash line …

Jeg kan godt lide metoden Disse øjenskygger føler såvel som udseende! Jeg tror, ​​at karismatisk vil helt sikkert være en af ​​mine go-to eyeshadows, når jeg er i et rush for at komme ud af huset. Det ville også være fantastisk til rejser, da kompakte har et godt spejl.

REKLAME

Hvis du gerne vil se, hvad Whats Youngblood har at tilbyde, skal du inspicere dem på ybkin.com. Begge disse duoer lige her tilbydes nu for $ 28 hver.

Også i situation er du nysgerrig, her er det, jeg bruger på mit ansigt: Pur Cosmetics Hydrafluid Water Serum Foundation i Tan (Her er en fuld evaluering samt farveprøver) // Mac kosmetik rødme i søde som kakao // Dior Diorskin Brow styler gel i brun // samt behandlet meget bedre end sex mascara (som jeg nævnte i en nylige favoritter video her) // Bite Beauty Custom Lipstick, som jeg lavede i NYC! Jeg går mere indgående på denne fantastiske oplevelse i denne udgivelse på bid skønhed.

Jeg kan godt lide, hvad jeg har set fra Youngblood Cosmetics hidtil. Har du nogen form for favoritter fra det mærke, jeg skulle prøve?

Published by wjifj

Categories: Uncategorized

Leave a Reply