Har du opdaget nogen form for modifikationer med charme butikker i din hals af skoven?

Gonna savner dette sted!
Så mange ændringer. Enorme dem også. Den nærmeste Ulta Store i San Rafael er / var et par miles syd for mig, såvel som vi bare kørte ned Highway 101 sidste weekend da jeg så, at butikken blev lukket ned, ser ud som permanent. Der var enorme “lukkede” indikationer i vinduerne. Cue glitrende tårer. ?

Jeg er så bummed, da jeg brugte til at tilbringe timer, der vandrede rundt om dette sted pre-covid. De havde et fantastisk udvalg af hårkonditionere samt stylingprodukter fra højere ende til budgettet. En af mine foretrukne ting at gøre blev tjekket ud af etiketterne på hårprodukterne …

REKLAME

Åh, såvel som den anden dag fik jeg en email fra Spacenk, der angav, at min nærbillede i Larkspur også lukker.

På en møde-og-hilsen på Spacenk for et par år siden
Jeg gjorde en begivenhed med dem et par år tilbage, såvel som jeg har et blødt område for den butik såvel som den endeløse slags samt velinformerede makeup kunstnere, der arbejder der. Virkelig uheldig at se dem gå!

Min foretrukne ting at gøre der var at spille med deres Byredo Parfume Display. Jeg ville gå ind og spray hver duft, de havde på hver såvel som hver tilbudt firkantet tommer huden på min krop, håber jeg ville finde en ny parfume til at kunne lide meget mere end sigøjner vand (men i sidste ende, i sidste ende, Jeg har altid ønsket gypsy vand mest; gå figur).

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hvad angår Sephora, er den nærmeste til mig på Vintage Oaks lige her i Novato blevet lukket i måneder. Ligesom, faktisk bord op, så du ikke engang kan kigge med vinduerne. Jeg tror, ​​at sidste gang jeg var i den butik, var enten januar eller februar. Jeg har købt et par ting fra Sephora, for da har jeg ikke gået ind i en fysisk Sephora butik i lang tid … Jeg spørger på, hvad de ser ud nu uden testerne. Ville jeg være bange for at røre ved noget? Det er vanvittigt for mig at tro på alle de gange, jeg sad i en stol i Sephora, mens en makeup-kunstner viste mig et nyt produkt eller lærte mig en ny teknik.

Som jeg sagde, gode tilbud med stor charme (og andre) butik modifikationer ud på denne måde.

REKLAME

Hvad med i din hals hals? Præcis hvordan har charme (og ikke-skønhed) detailhandel køber ændret hidtil i år, hvor du er?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Published by wjifj

Categories: Uncategorized

Leave a Reply