Tal om søde gave sæt! $ 20 La Maison du Chocolat for Sephora Collection Gift Set

$ 20 La Maison du Chocolat til Sephora Collection Gift Set (tilgængelig nu på Sephora butikker)
Jeg tror, ​​Sephora er på noget her med hele makeup og chokolade, der kombinerer ting.

Tænk på det – hvis hvert skønhedsprodukt på markedet kom med et stykke chokolade eller karamel eller en cupcake eller en makaron …

REKLAME

Jeg er ked af det, hvor var jeg?

Min tegnebog ville være varmt til berøring og rygning fra al friktion af mig åbning og lukning det, og der ville være bjerge i muffin i min muffin top, hellige sh * t!

REKLAME

Denne søde lille Valentinsdagssæt vil forføre Yo ‘mave med fire fancy chokolade fra La Maison du Chokolade, mens den lokker dine læber, for i tillæg til slikene får du en langvarig hindbærvæske Mattelæbefarve kaldet Luster Matte Long-Wear Lip farve i Mulberry.

For hvad det er værd, hvis din viljestyrke fejler dig, og du tørrer ned alle fire af chokoladerne det øjeblik du kommer hjem, vil Mulberry ikke forsvinde på dig. Det har temmelig god opholder sig magt / slid tid, selv om det hjælper med at linse dine læber først. Formlen forbliver noget cremet og våd, og den har tendens til at migrere uden for mine naturlige læbe linjer.

La Maison du Chocolat for Sephora Collection er tilgængelig nu på Sephora butikker (ser ikke ud som om den er tilgængelig online) for $ 20.

Hvordan jeg føler, når jeg spiser chokolade (i øvrigt, har jeg også iført Sephora Collection Luster Matte Long-Wear Lip Color i Mulberry)
Sephora Collection Luster Matte Long-Wear Lip Farve i Mulberry
Livet er som en kasse med makeup og chokolade …

Published by wjifj

Categories: Uncategorized

Leave a Reply