Ravenous for rød læbestift: Maybelline Superstay matte blæk i danser

Jeg kan eller måske lige har bustet ud mit seks trin, før jeg tager dette billede
Valentins Dag ? Er bedst rundt om hjørnet, så det er en Purr-Fect tid for at fejre, at mange sanguine af forførende seductres – scarlet! Den ravne til Red Lipstick-serien har de crimsoner, jeg er i øjeblikket gøg for.

Denne varme røde matte flydende lippie kaldes danser.

Ja, dets navn er en af ​​grundene til, at jeg kan lide det.

REKLAME

Jeg kan ligeledes lide det, da det er glat såvel som yderst pigmenteret, såvel som der er ingen lodrette læbelinjer i syne, når jeg bærer det, som jeg normalt ikke gør uden en læbe liner, da du virkelig ikke har krav på en (det er ret simpelt til frihånds).

Jeg bestemmer med navnet, fordi, når det på et tidspunkt i en galakse langt langt væk, AKA “mit eneste liv i San Francisco,” ville jeg bestille det, det andet klokken ramte afslutte tid såvel som hovedet direkte til en af ​​de talrige Dance Studios i byen for at tage en danseklasse, såvel som jeg gjorde dette tre eller fire gange om ugen i et stykke tid.

Jeg var afhængig af dans, men kan du bebrejde mig? Der er ikke noget snarere som terapeutisk som at ryste dine @S’er i 45 minutter, undtagen måske Calgon …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Når du er stor om levende rumdanspartier …
I dag gør jeg mange af min dans i mit boligareal med faner såvel som Connor (vi har mange uscripted dansepartier). På plus side: ingen dækning opladning. Ligeledes på plus side: hip-hop kampe med katte såvel som små børn er sjove.

Danseren er en af ​​Maybelline’s meget ophold matte blæk flydende læbestifter med den tykke, “grippy,” mousse-lignende formel. Det er nemt at placere det, hvor du vil have det til at gå, så godt som du kan føle det låse på dine læber, da det tørrer.

For mig er det en ekstremt nuværende læbestift, så det er ikke en af ​​de lettere endelige situationer. Jeg kan godt lide præcis, hvor varmt såvel som intenst det er som en rød (ser fremragende med Khaki liner samt Golden Brown Eyeshadow, BTW) også. Holde med dansemetaforerne, det springer virkelig.

Og taler om popping, jeg kan aldrig gøre det. Stadig kan ikke, uanset hvor mange YouTube tutorials jeg ser på. Min krop vil bare ikke lide at pop eller låse …

REKLAME

Vær det som det kan, danser danser på apoteker samt ulta for omkring $ 10!

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Published by wjifj

Leave a Reply