Tarte LID LOCK CLAY BASE 12-timers øjenfundament

$ 21 Tarte LID LOCK ler base
Jeg tror, ​​at jeg har set for mange livstidsfilm om kvinder, der kidnappes og tvunget til at leve i skræmmende små rum, fordi jeg virkelig vil gerne lære at vælge låse og knækker.

Noget om disse færdigheder er meget tiltalende for mig.

REKLAME

Der minder mig om: låse. Tarte har en ny vegansk, grusomhedfri (selvfølgelig) Cream Eye Primer kaldet Lid Lock Clay Base på tællere nu for $ 21.

Det kommer i en sød lille glaspotte med en top, der ligner forstenet rav.

Smuk!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Det er en varm, uigennemsigtig matte peachy beige, og jeg elsker farven. Anvendes som base, det neutraliserer nogle af de lilla eller blå på mine låg, men du kan også bruge det selv som en skygge med den fantastiske bivirkning af at have det ud til din hud.

Det føles som en Mac Paint Pot til mig – tæt og en slags tør, hvilket også indebærer, at hvis jeg sætter for meget på, er det “Hej, kageby!” Det vil se tykt og tungt, og så når du blander øjenskygge på toppen, ser din øjenmakeup endnu tykkere og tyngre ud.

Nu hvor jeg tænker på det, er låglås som en varmere, ferskere version af Mac malerly maling potten.

En fantastisk matt varm peachy beige

Mit forslag? Brug meget lidt, og hvis det stadig ser tørt og tungt, skal du skære ned det mængde, du bruger med halvdelen.

Ligesom mange tarte produkter omfatter låglås Amazonian ler, og det hjælper pulver og flødehygger varer betydeligt længere. Mod slutningen af ​​dagen, men jeg ser typisk en lille fading og bosætte sig i mine folder. Slidetiden er sammenlignelig med det, jeg får fra Mac-malingspotterne, og hvis du kan lide dem, tror jeg, du vil lide det her.

Det intensiverer ikke farven på mine skygger så meget som nars pro-prime, så jeg vil anbefale at bruge låglås med neutraler, selvom du helt også kan bruge den med brights.

REKLAME

Jeg kan virkelig godt lide at bruge det med mine to tarte fave paletter – tartelette i blomst og gøre magi ske.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Published by wjifj

Leave a Reply