Urban Decay Vice Metal opfylder matte læbestift kombination for ferie 2017

Det er en hel lotta vices …
Er det bare mig, eller er noget normalt lidt af de læbestifter, der er tilgængelige i Le Lipstick Paletter? Ligesom de føler såvel som arbejde anderledes end de ville, hvis de kom i et rør? Jeg dunno … måske noget modifikationer, når de hælder dem i en pande i stedet for en kugle.

Jeg forstår, at en masse makeup-kunstnere angiver, at anvender læbestift med en ren gør din læbestift længere såvel som ser bedre ud, såvel som ok, jeg ser lidt af det der sker, men det er ikke tilstrækkeligt for mig at ønske at piske ud en lip ren hver gang jeg lægger på læbestift.

REKLAME

Bortset fra denne ene! Jeg gør det til Metropolitan Decay’s nye vice metal opfylder matte læbestiftpalette.

Kom nærmere, min smukke …
Det er $ 35, virkelig godt såvel som tilbydes nu med 2017 ferie kollektionen.

Banger, amulet, csb, tam

Der er 12 nuancer af UD Vice Lipstick i det, seks af dem nye såvel som seks af dem re-promotes fra den langsigtede linje, såvel som Vices, BTW, er stort set ISH. De er vanvittige cremey, super glatte såvel som fås i en fiesta af forskellige finish.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Banger, amulet, csb, tam
Og hej, nu! – Dem i denne kombination arbejder lige ud over dem i rørene.

De seks i bunden har ikke nogen form for skinnende eller gnistre. De er alle enten creme eller mate finish. Samt de seks i øverste række er deres koordinerende, sparklier fætre, dvs. de metalliske / glitrende versioner af nuancerne i nederste række.

Ok, jeg kan stadig ikke tro præcis, hvor glat disse læbestifter ser på mine læber. De er alle super pigmenterede, såvel som ingen af ​​dem ser patchy ud.

Big Bang ser lidt skræmmende nogle gange … Jeg tror ikke, det er så glat som det store bang, der er tilgængeligt i et rør, men det er den eneste. Generelt ser resten af ​​disse dejlige såvel som arbejde godt. De føler sig fabelagtigt cremet, sæt ikke ind i mine læbelinjer såvel som ikke tørre ud mine læber.

Gal, gnist, lavvandet, 217
Også den rene, der inkluderer dem, er AWESOME! – Hvilket er underligt, da jeg plejer at tro på, at de smule børster, der omfatter læbepaletter, er lige så gode såvel som ubehagelige såvel som aldrig føler sig snarere ret. Dette er dog teleskopisk, så det udvider, så der er en lang længde til det, såvel som det føles behageligt i min hånd. Det rene hoved er ligeledes en stor bredde, såvel som det er godt såvel som fast, så det gælder perfekt.

Læbestift er min vice …
Smuk i lilla.
De nye nuancer er banger, hurtig snak, gnist, CSB, tamme såvel som lavt. Samt re-promotes er amulet, enorme bang, backtalk, dobbelt team, 714 såvel som gale.

REKLAME

Dette er langt den snazzziest læbe kombination jeg har brugt i en loooong tid. såvel som jeg ikke er en læbe kombination person. Overhovedet. Men nu er jeg lidt med denne palette.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Published by wjifj

Leave a Reply