Lørdag Surfing, 28. november, 2020

På vej ind i weekenden!
Er det bare mig, eller føles i dag som den tredje lørdag i træk? ? Man er sikker på at have en lang tid væk. Jeg kan godt lide Thanksgiving uge!

Jeg er ved at gå ud snart for en vandretur på nærbillede af Marin Indian Valley School samt at spille “Soccer” med Li’l Bean på deres felt. Jeg siger “Fodbold” i Airquotes, da jeg slet ikke forstår noget om den faktiske fodbold overhovedet, da jeg voksede op maely asiatiske, samt vores ækvivalent med at spille fodbold spillede klaver (seriøst, alle jeg forstod gjorde det). Coycoy ser virkelig ud til at nyde at sparke kuglen rundt, så det er det, vi gør. Det er sjovt.

REKLAME

Åh, der vedrører glutenfri cheddar hvidløg kiks / mini scones opskrift jeg påpegede på Thanksgiving, jeg skal piske op en mere batch i weekenden (vrid min arm, hvorfor ikke ya?!) Samt tage Nogle billeder samt noter undervejs. Så offentliggør jeg det senere i denne uge. Det er, hvis jeg ikke passerer ud fra smør samt ost-induceret ecstasy, hahaha!

På denne uges læsning …

Din Mariah Carey Sjov Sandhed for dagen: Mimi bruger aldrig rød læbestift i julen! ? Hendes makeup kunstner Kristopher spænde udnytter denne skygge i stedet.

Jeg tror på alle os krav om at male vores negle marineblå!

IH, DU GODESTE! Forstod du, at press-på tå negle var en ting?!

“Hun stjal min kat. Hun vil ikke returnere det. ” <--------- Um, uhøfligt! Taler om katte, klart katte, udnytter Meows som et redskab til at manipulere deres mennesker. Som en Bonafide Crazy Feline Lady, kan jeg sige dette er 100% sandt. En hudlæge samt en kosmetisk kemiker Debunk 19 hudpleje myter. Vi ramte dette på gentagelse på Thanksgiving! Lad os få denne fest startet. Jeg slags sådan her. JA REKLAME Jeg håber, at resten af ​​din weekend omfatter sjov og ideelt, yummy rester! Din venlige samfund appelmisbruger, Karen.

Published by wjifj

Categories: Uncategorized

Leave a Reply