Lørdagsurfing, 5. december 2020

Jeg er besat med sin orange marmorering! Læbestift swatch-a-thon krus.
Hej og glad katurday! Rosie sender hende hilsen (sammen med en sund dosis Torbie-Tude.) Jeg er så begejstret for at drikke kaffe i dag, fordi jeg for nylig har opdaget glæden ved halv og halvdelen. Alvorligt, hvilken hule har jeg boet i? – Fordi halv- og halvdelen er hvor det er på!

Jeg plejede at være en helmælk-i-min-kaffepige, men i det sidste har jeg ikke smaget, hvordan mælken overtager, så jeg kan ikke smage kaffen i baggrunden. Med halv- og halvdelen kan jeg stadig få kaffesommen sammen med cremen. Jeg har lavet et stænk i min kaffe om morgenen (ca. to spiseskefulde), og mit liv er for evigt ændret.

REKLAME

Kom i min mave!
Mens jeg dykker ind i denne kop (så god), fortsæt og tag din morgen drikkevarer o ‘valg, fordi det er tid til denne uges læsning.

Hvis du ledte efter et par nye ord til at bruge denne weekend, her er nogle gode til at prøve: Vamoose, Crapulous and Canoodle.

Der er et spirende forskningsområde i genopbygningen og bevarelsen af ​​duft. Forskere, historikere og kulturarvspecialister arbejder sammen for at katalogisere lugten i vores tider – især dem, der kan forsvinde i løbet af få årtier.

Taler om dufte … Historikere, forskere og parfumere bruger AI til at fange, hvad Europa lugtede som mellem det 16. og begyndelsen af ​​det 20. århundrede. (Det var tilsyneladende lidt stinkende!)

Hvis du er lige så besat med kronen, som jeg er, er her 14 sjove fakta om prinsesse Diana’s bryllup.

En kat kan snart flytte ind i Det Hvide Hus. Jeg spekulerer på, om det vil have striber? Jeg ville elske at se en “First Tabby”.

Vil nogen venligst købe denne seng med en kat labyrint inde?

Dette er så godt!

En søndag slags kærlighed på en lørdag

Jeg er på et cerave kick lige nu.

Feel-god musik

Når jeg tænker på Connor i fremtiden som en ung kvinde i verden, ser jeg videoer som denne.

REKLAME

Whatcha kom på dæk i dag?

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Karen.

Published by wjifj

Categories: Uncategorized

Leave a Reply